Diari La Veu del País Valencià
Les ratxes de vent arriben als 95 km/h a diferents punts del País Valencià

Les ratxes màximes de vent registrades en la nit d’aquest dijous i a primera hora de la matinada d’aquest divendres han arribat a assolir els 95 quilòmetres per hora al País Valencià, encara que per a aquesta jornada ja s’ha alçat l’avís, segons Aemet.

Així, les localitats que van registrar ratxes més fortes van ser Vilafranca, amb 95 quilòmetres per hora; Atzeneta del Maestrat i Llíria, amb 91; l’Aeroport de València i Sogorb, amb 87; Bétera i Pego, amb 83; Morella, amb 81; Alcoi i Fredes, amb 78; Bicorb i Utiel, amb 76; Montanejos, amb 75, i València, amb 74.

Aquestes ratxes de vent de ponent que van bufar amb intensitat forta després del pas del front ahir a la vesprada i a primera hora de la matinada han anat descendint i ja hi ha nivell verd d’avís atot el territori.

El Consorci Provincial de Bombers de València va realitzar un total de 21 serveis per vent en la nit d’aquest dijous i altres quatre en el matí d’aquest divendres. D’aquests, huit han sigut per la retirada d’arbres a Aldaia, Gandia, Paterna, Torrent, Massanassa i Canals i la resta per sanejament de façanes, retirada de tendals, persianes i cartells a Xiva, Sagunt, Montcada, Burjassot, la Pobla de Farnals, Godelleta, Puçol, Almussafes, Aldaia, Vinalesa, Xirivella i Picanya.

Comparteix

Icona de pantalla completa