Diari La Veu del País Valencià
CaixaBank canviarà els seus estatuts perquè el consell d’administració puga decidir el trasllat de la seu social

CaixaBank modificarà els seus estatuts socials per a permetre que els trasllats del seu domicili social no requerisquen l’aprovació de la junta general d’accionistes, sinó simplement la del consell d’administració. El canvi serà aprovat pels accionistes en la pròxima assemblea general, que se celebrarà previsiblement el 6 d’abril en la nova seu social, a València.

L’entitat va traslladar la seu de Barcelona a València el passat mes d’octubre “davant la incertesa política”. Tot i que la possibilitat de traslladar la seu social per acord únic del consell d’administració no existia en aquell moment per a CaixaBank, l’entitat va poder realitzar el canvi gràcies a un decret llei aprovat pel govern estatal el passat 6 d’octubre que introduïa un nou marc per a agilitzar el canvi de seus socials de les empreses en territori espanyol.

En els seus nous estatuts, CaixaBank retirarà l’obligació que el trasllat de seu social l’aprove la junta d’accionistes i que aquest moviment es puga produir només en el mateix terme municipal del domicili social, ja que s’obri la possibilitat que siga en tot el territori espanyol.

La nova redacció de l’apartat 2 de l’article 4 d’aquestes normes internes quedarà així redactat: “El domicili social podrà traslladar-se a un altre lloc dins del territori nacional per acord del consell d’administració”. L’apartat cinc d’aquest article 4, referit a la web de l’entitat, serà també modificat, ja que on abans deia “el consell d’administració podrà acordar la modificació, supressió i trasllat de la pàgina web de la societat” es retirarà la paraula “supressió”.

Comparteix

Icona de pantalla completa