Diari La Veu del País Valencià
Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Gil presentaran en À Punt una ‘road movie’ costumista

Recórrer les comarques buscant aquells testimonis que aporten detalls vinculats a un poble concret amb la finalitat de divulgar històries, anècdotes i records dels habitants del País Valencià al llarg de 13 capítols d’un dels programes que conformaran la graella d’À Punt. Això faran, segons ha pogut confirmar aquest diari, els coneguts cantaors Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Gil en un dels programes d’entreteniment que s’emetrà a la nova televisió valenciana.

Per a conduir aquesta mena de road movie, la productora Endora Producciones ha posat al capdavant el ‘Botifarra’ i Miquel Gil. Tots dos músics que visitaran les comarques en ‘Bambant per casa’ per a difondre la cultura, el patrimoni, la gastronomia, la música, els costums i les famílies de les poblacions per a posar-les a l’abast del conjunt del territori a través de la pantalla televisiva.

El programa, que compta amb la producció executiva d’Eva Vizcarra i la direcció de David Alcocel, té similituds amb altres projectes audiovisuals com ara ‘Cosins Germans’, produït pels valencians de Barret Cooperativa, que emetia TV3 amb Ferran Torrent i Empar Moliner com a presentadors dels capítols. En ‘Bambant per casa’ el protagonisme es vol donar a la gent, a les persones que reben els dos músics per a explicar, davant la càmera i en un ambient distés, aspectes característics de la zona. El programa defuig els grans esdeveniments com les Falles, les Fogueres o les Gaiates, que ja compten amb altres canals de divulgació i se centra en altres peculiaritats, característiques, però, que no són conegudes a bastament pel conjunt dels valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa