Diari La Veu del País Valencià
El festival Electrosplash 2018 se celebrarà a escassos 50 metres de la platja de la Malva-rosa

El festival ElectroSplash, que l’any passat es va traslladar de Vinaròs a la Marina de València, celebra la seua XV edició en un nou recinte al costat de la platja de la Malva-rosa, “a l’edifici art déco i la terrassa de les antigues i centenàries Termes Victoria”, on oferirà dos grans espais a l’aire lliure per a ballar i a cobert, “per si el temps no acompanya”.

Així ho ha comunicat el certamen, que també ha anunciat que s’amplia a tres dies, del 27 al 29 d’abril, i que “tancarà més tard, sonarà més i millor i oferirà més de cent hores de música amb la marca de qualitat, diversió i avantguarda d’ElectroSplash”.

Els impulsors de l’esdeveniment detallen, a través d’un comunicat, que el nou recinte és pròxim i accessible, a escassos 50 metres de la urbana platja de la Malva-rosa, amb vista al mar, i disposarà d’una distribució “ideal per a un festival boutique” com aquest, que enguany tindrà tres àrees diferents.

Electrosplash 2018 tindrà una programació diària de més de 15 hores sense interrupció, amb tancament a les 7.30 hores, “cosa que suposarà un total de més de cent hores de música amb la marca de qualitat, diversió i avantguarda”, destaquen.

Comparteix

Icona de pantalla completa