Diari La Veu del País Valencià
199 alumnes de Formació Professional faran les pràctiques al Regne Unit, Irlanda i França

La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha fet públic el llistat dels 199 alumnes de Formació Professional que faran el seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses del Regne Unit, Irlanda i França durant aquest curs.

Del total de places adjudicades enguany, 179 corresponen al programa FCT Europa Total i altres 20 a l’FCT Europa Parcial. Pel que fa a la seua distribució per destinacions, 198 places seran per a fer les pràctiques al Regne Unit i Irlanda i 7 a França, detalla el departament a través d’un comunicat.

En la modalitat Europa Total, l’alumnat farà una estada en l’estranger amb un total de 400 hores laborals certificables. En la modalitat Europa Parcial, la durada serà de 28 dies, amb un total de 100 hores laborals. L’inici de les mobilitats està previst per a la segona o tercera setmana d’abril. Del total de seleccionats, 50 són de la demarcació d’Alacant, 23 de Castelló i 126 de València

La beca per a cada alumne inclou les despeses ocasionades pel viatge, incloent-hi els trasllats, l’allotjament, el segur i el deute de transport local. L’alumnat beneficiari ha superat un procés de selecció que, entre altres coses, ha constat d’una prova de nivell de coneixement de la llengua estrangera. La nota de tall del procés es trau de la mitjana aritmètica entre l’expedient acadèmic i la nota de la prova de coneixement de la llengua estrangera.

Comparteix

Icona de pantalla completa