Diari La Veu del País Valencià
El Centre Cultural Bancaixa obri des de hui els diumenges amb entrada gratuïta
Europa Press / València

Fundació Bancaixa ha ampliat d’aquesta manera la seua oferta cultural durant el cap de setmana, ofereix la possibilitat als visitants, tant residents com turistes, de visitar gratis les exposicions del Centre Cultural Bancaixa durant la jornada matinal dels diumenges.

Actualment, el públic pot visitar en el Centre Cultural Bancaixa dues exposicions de la seua programació cultural pròpia. La mostra ‘A l’aigua. La platja en la pintura valenciana de 1900’ reuneix 35 obres de pintors valencians produïdes entre finals del segle XIX i principis del XX, i que tenen com a fil conductor la presència del mar i els banyistes en la pintura valenciana d’aquest període, amb obres d’Ignacio Pinazo, Joaquín Sorolla, Cecilio Pla, José Mongrell, José Navarro, Enrique Martínez-Cubells i Ernesto Valls.

Per la seua banda, l’exposició ‘Estudis d’art’ explora la relació entre l’artista, el seu taller i la seua obra a través d’un discurs expositiu que recorre els estudis de 44 artistes contemporanis valencians com Yturralde, Miquel Navarro, el Genovés o Carmen Calvo.

A més, pot visitar-se l’exposició fotogràfica ‘El Cor d’Haití’, realitzada pel fotògraf valencià Alberto Pla en col·laboració amb l’organització internacional SOSTRE i que mostra la lluita diària del poble haitià per superar els seus problemes i tirar endavant.

Comparteix

Icona de pantalla completa