Costa s'excusa d'acudir a la comissió de Fira València perquè ha d'estar al judici de Gürtel

L'exsecretari general del PPCV estava citat a declarar dijous a les Corts
/ València
20 febrer 2018 01:00h

Ricardo Costa, exsecretari general del PPCV, ha comunicat a les Corts la impossibilitat de comparéixer en la comissió d'investigació sobre la gestió general de les Institucions Firals aquest dijous 22 de febrer.

Costa va rebre un burofax el passat 29 de gener que el requeria perquè compareguera en aquesta comissió en la seua condició d'exsecretari general del PPCV el dia 22 de febrer a les 16.30 hores.

L'exdirigent popular ha comunicat a la cambra que eixe dia no podrà assistir al parlament davant l'"obligació" de comparéixer davant del Jutjat Central Penal de l'Audiència Nacional de Madrid en una sessió del judici del cas Gürtel, en la peça pel presumpte finançament irregular del PPCV.

Així, requereix a la cambra que assenyale una nova data en la qual puga comparéixer en la comissió i, per a això, li facilita el calendari del judici de Gürtel, que finalitza el 6 d'abril. "Manifeste la meua total disposició per a comparéixer davant de la Comissió Especial en qualsevol altra data que s'assenyale per a eixe fi", ha manifestat. A més, en l'escrit, es compromet a informar de qualsevol canvi o variació que es produïsca respecte del calendari adjunt.

next