Diari La Veu del País Valencià
El Consell desqualifica les denúncies del PPCV: Són una campanya desesperada per a tapar la seua corrupció

Mónica Oltra ha tirat per terra les denúncies que el PPCV ha presentat davant de la Fiscalia per la politica de contractació de serveis pel seu departament –Igualtat i Polítiques Inclusives– i les conselleries d’Educació i Transparència. La també portaveu del Consell ha indicat que les denúncies que han pogut revisar, les presentades contra els departaments dirigits per Vicent Marzà i Manuel Alcaraz, estan “basades en dades falses” i confonen “objectes de contracte”. A més, ha precissat, “no sumen bé” els conceptes.

“No hi ha per on agafar-ho, volen agitar-ho tot, creu el lladre que tots són de la seua condició”, ha assegurat Oltra durant la roda de premsa posterior al ple del Consel. “El Consell del Botànic ho ha fet tot de manera correcta i, sobretot, de manera honesta. Aquest és el govern més honest que hi ha hagut ací des que tenim autogovern; el més controlat i més transparent”, ha sentenciat.

Segons Oltra, el PPCV actua “a la desesperada” mentre alimenta la imatge que “tot està brut i tot és fosc”, per a fer oblidar que “va instal·lar la corrupció generalitzada en totes les institucions”. Els populars actuen, a parer de la vicepresidenta, “com la tinta del calamar” amb l’objectiu de ” fer pensar a la ciutadania que no és un problema del PPCV, sinó de la societat.”

“No és el mateix que et denuncie el PPCV, el partit dels corruptes, que hi haja una investigació de la Fiscalia basada en recerques policials i escoltes” i que “9 empresaris hagen reconegut que finançaven en negre el PPCV”, .ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa