Diari La Veu del País Valencià
L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana celebra a València la Nit de les Lletres Catalanes

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana celebrarà a València la Nit de les Lletres Catalanes, una vetlada en què “autors i lectors compartiran taula al voltant de la literatura catalana actual feta per autors valencians”, segons expliquen en una nota de premsa. La iniciativa, que enguany arriba a la desena convocatòria, consisteix en un sopar amb presentació, mostra, venda i signatures de llibres publicats en valencià des de l’any 2017, amb la participació dels seus autors.

L’acte serà presentat pel poeta Vicent Penya i tindrà lloc al bar de la Societat Coral El Micalet el 21 de febrer a partir de les 20.30h. Tal com ho descriuen des de l’associació, la Nit de les Lletres Catalanes està protagonitzada pel “panorama de la literatura actual i de proximitat” i expliquen que “és una ocasió perquè lectors i autors compartisquen una vetlada amb la literatura catalana més actual feta des del País Valencià com a gran protagonista”. “Una trobada en què els autors esdevenen, al mateix temps, protagonistes i espectadors i en què els espectadors poden conéixer de primera mà, com a lectors, les últimes novetats literàries en la nostra llengua”, afegeixen.

La Junta Territorial del País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana va reprendre fa uns anys aquesta iniciativa iniciada per Simó Aguilar des del Club ‘A la Nostra Marxa’ l’any 2002. L’acte compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, la llibreria Fan Set –que posarà a la venda els llibres presentats– i la Societat Coral El Micalet.

Comparteix

Icona de pantalla completa