Diari La Veu del País Valencià
L’equip d’Oltra insta la Fiscalia a investigar les amenaces de mort adreçades a la vicepresidenta

L’equip de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha preguntat a la Fiscalia si actuarà d’ofici davant unes amenaces de mort que ha rebut la també consellera d’Igualtat a través de les xarxes socials. En concret, el cap de gabinet d’Oltra, Miquel Real, ha publicat una piulada en el qual es pot llegir: “En aquests casos d’amenaces a Oltra la Fiscalia també actua d’ofici?”. I adjunta dues imatges en les quals una mateixa persona amenaça la vicepresidenta.

En una d’elles es recull una piulada en la qual s’adjunta un article de premsa sota el títol ‘Presidenta o salto a la política nacional’ i on una persona comenta: “A aquesta gossa filla de puta que la pengen d’una soga per traïció als valencians”. En una altra imatge, la mateixa persona agrega un article d’Oltra en el qual es refereix a la presó permanent i assenyala: “A veure si maten la teua mare o et violen i segueixes pensant el mateix moniata ‘mamarracha’ analfabeta i antivalenciana”.

Imatge de les amenaçes per Twitter a Oltra. / Europa Press

Amb l’ús de la paraula “també”, l’equip d’Oltra al·ludeix a situacions en les quals el ministeri públic ha actuat d’ofici en casos d’amenaces de mort o comentaris a les xarxes socials.

Recentment, la vicepresidenta de la Generalitat va mostrar tot el seu “suport i estima” a la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, a qui una internauta va desitjar a través de les xarxes socials que la “violaren en grup”. En aquell moment, en declaracions als mitjans, va lamentar que “aquest tipus d’actuacions perpetuen els esquemes masclistes, patriarcals i violents”.

Comparteix

Icona de pantalla completa