Mercadona aterrarà a Portugal obrint supermercats a Maia, Vila Nova de Gaia, Matosinhos i Gondomar

La cadena alimentària valenciana començarà la fase d'expansió al país lusità construint un bloc logístic a Póvoa de Varzim
/ València
6 febrer 2018 01:00h
Mercadona comptarà en uns mesos amb supermercats a quatre poblacions portugueses.

Mercadona ha anunciat que la localitat de Maia s'unirà a Vila Nova de Gaia, Matosinhos i Gondomar com les primeres ciutats de Portugal que comptaran amb supermercats de la cadena valenciana, segons ha informat la companyia en un comunicat. 

En concret, la cadena de supermercats de Juan Roig inicia el seu desembarcament a Portugal, on ha rebut més de 5.000 sol·licituds d'ocupació per a treballar als seus establiments, amb una inversió inicial d'uns 25 milions d'euros en la construcció del seu primer bloc logístic a la ciutat lusitana de Póvoa de Varzim, que comptarà amb dues naus de 12.000 metres quadrats i 5.000 metres quadrats, on se situaran els magatzems. L'empresa d'alimentació estima que es crearan entorn de 200 nous llocs de treball en la primera fase d'expansió.

Mercadona ha obert hui el procés de contractació d'operadors de supermercat per a l'establiment que obrirà a la localitat de Maia en 2019. Inicialment, la companyia valenciana tenia previst construir dos supermercats a Vila Nova de Gaia. No obstant això, la companyia va decidir aprofitar l'oportunitat d'aterrar a un altre municipi, com és Maia, on tindrà un supermercat amb una àrea de vendes de 1.800 metres quadrats, a més d'un espai addicional per a la zona de col·laboradors i un aparcament amb capacitat per a 204 places.

next