Diari La Veu del País Valencià
Sanitat immobilitza sis tones de taronges insalubres en una empresa de Vilamarxant

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha immobilitzat aquest divendres 6.000 quilos de taronges en estat insalubre en una empresa dedicada a l’elaboració de sucs del polígon de Vilamarxant (el Camp de Túria), segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L’operació ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local i ha culminat amb l’aixecament d’una acta d’infracció a la companyia per presumptes deficiències sanitàries.

Sanitat va tindre coneixement de la situació de les taronges en una inspecció de la secció de Seguretat Alimentària en les instal·lacions de la firma. A l’interior de l’empresa, els tècnics van detectar diverses irregularitats de salubritat, així com partides de taronges sense registre fitosanitari i quatre DATA (Document d’Acompanyament i Traçabilitat Agrària) presumptament falsificats.

Per tot açò, el departament que dirigeix Carmen Montón ha incoat un procediment sancionador i ha ordenat la immobilització d’un contenidor de grans dimensions amb els 6.000 quilos de taronges que estaven a punt de ser transportades. D’acord amb la inspecció, l’acumulació d’infraccions d’aquesta empresa podria derivar en la suspensió de la seua activitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa