Obrint Pas posa a la venda les entrades per als dos últims concerts de comiat

El grup s'acomiadarà de manera indefinida amb dos concerts acústics al Teatre Principal de València els dies 23 i 24 de maig
26 febrer 2014 01:00h
Formació acústica d'Obrint Pas en una imatge d'arxiu.
ACN / València

Les entrades per als concerts de Barcelona es varen exhaurir en tan sols un dia, tal i com ha recordat el grup. Obrint Pas també ha manifestat la seua alegria per haver guanyat el Premi Enderrock al Millor Directe de l'any 2013 per votació popular. El grup valencià va anunciar el passat març una aturada indefinida després de 20 anys de trajectòria musical. Els integrants de la formació varen anunciar que sentien la necessitat "d'aturar aquest vaixell anomenat Obrint Pas" però "tampoc no volem abandonar per sempre el vaixell que ha estat casa nostra. No volem anunciar que ací s'acaba tot". "A partir del 2014 s'obri una nova etapa per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o si no ho farà. Només sabem que tots aquests anys de somriures i ferides ens han fet ser els qui som ara. Ens costa dir-ho. Ens costa escriure-ho. I per això esperem retrobar-nos a la gira d'enguany. Abraçar-vos i contagiar-vos amb el nou i vell coratge. Amb la il·lusió del primer dia, amb les paraules vives, amb els somnis humils". Nascuts l'any 1993 a l'Institut Benlliure del barri de Benimaclet (València) el grup Obrint Pas és un referent de la música reivindicativa feta des del País Valencià per a tot el territori. El seu darrer disc 'Coratge' és el setè treball d'estudi després de títols tan celebrats com 'Benvinguts al Paradís', 'La flama' o 'Terra'.

Els seus treballs combinen el hardcore, punk, ska o rock amb elements de la música tradicional valenciana i el so inconfusible de la dolçaina, i han esdevingut himnes generacionals per a molts joves dels territoris de parla catalana.
 
Obrint Pas - Esperant 
next