Diari La Veu del País Valencià
‘Veus literàries’, promoure la literatura contemporània mitjançant escriptors valencians

RedactaVeu / València.

L’Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València, dirigida pel catedràtic i escriptor Josep Ballester de la Universitat de València i la professora de la Universitat Noèlia Ibarra, juntament amb l’Aula Literària de la Universitat d’Alacant, la Universitat Jaume I i amb la col·laboració de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) han programat l’activitat ‘Veus literàries’.

Amb ‘Veus literàries’ es pretén promoure la literatura catalana contemporània mitjançant escriptors valencians en aquesta primera edició.

Amb aquest objectiu, s’ha dissenyat un cicle de sis conferències en les tres universitats públiques valencianes en les quals es promou l’acostament a l’obra i trajectòria de sis reconegudes veus a la comunitat universitària i d’accés lliure a tot el públic.

El cicle s’inaugura en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València amb la conferència de Mercé Viana aquest dimecres, 26 de febrer, a les 12 hores, amb el títol ‘Llegir… Quina responsabilitat tenim els mestres?’, i finalitza també en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València amb la participació de Silvestre Vilaplana dimecres 9 d’abril a les 12 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa