Diari La Veu del País Valencià
Girau aspira a encapçalar el PSPV amb una llista unida, diversa i plural

La precandidata a la Secretaria General del PSPV-PSOE de València i regidora a l’Ajuntament, Maite Girau, ha registrat aquest divendres a la seu de la formació la seua candidatura, una proposta “d’unitat, diversa i plural” per a “retornar la veu a la militància”.

Girau ha manifestat davant els mitjans el propòsit de “canviar l’organització i convertir-la en una organització més democràtica i participativa”. A més, vol “aplicar les resolucions aprovades en el 39é Congrés Federal” dels socialistes “a totes les estructures del model d’organització”.

L’edil de l’àrea d’Esports competeix per a accedir a la Secretaria General amb la seua companya i primera tinent d’alcalde i portaveu de la formació en el consistori, Sandra Gómez, que també ha fet efectiva la seua candidatura aquest divendres a la seu el partit en Blanqueries.

El projecte de Girau, sota el lema ‘Sigues futur, summa’t a l’equip’, pretén “tindre el millor partit, un partit fort per a millorar els resultats electorals”, ha recalcat. “No és una candidatura personalista, som un equip ampli de totes les agrupacions de la ciutat de València, diversa, plural, que vol sumar, que vol ser l’opció de futur en la Secretaria General i en el partit de la nostra ciutat”, ha agregat.

La candidatura aposta per que “la militància, que és el vertader valor de l’organització, participe activament”. Així, ha apel·lat a la “integració, la negociació, el diàleg” i a “la militància com a potencial de coneixement”. “Perquè tots sumant i tots sent futur construïm aquest partit que es mereix la ciutat”, ha declarat.



Comparteix

Icona de pantalla completa