Diari La Veu del País Valencià
La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Real Societat Espanyola de Química convoquen el concurs Reacciona!

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció Territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química han convocat la setena edició del concurs escolar Reacciona!, adreçat a estudiants de qualsevol cicle de la universitat, de Batxillerat, cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà i 2n Cicle de l’ESO de tot l’estat espanyol.

Aquesta iniciativa pretén incrementar l’apreciació de la química com a ferramenta fonamental per a satisfer les necessitats de la societat, promoure l’interés per aquesta disciplina entre els joves i generar entusiasme pel futur creatiu de la química. Els projectes poden tractar sobre qualsevol procés, concepte, teoria, categoria, classificació, descobriment o investigació relacionat amb la química.

Els inscrits podran presentar els seus treballs fins al 28 de març del 2018. Haurà de ser un material multimèdia, amb una duració màxima de 5 minuts, que expose de forma didàctica, creativa i original algun procés químic, en especial aquells que tinguen una contribució al benestar de la societat que siga més patent o resulten més formatius o il·lustratius.

Comparteix

Icona de pantalla completa