Diari La Veu del País Valencià
Condemnada a quatre mesos de presó la dona que va desitjar que violaren en grup Arrimadas

El jutge ha condemnat a quatre mesos de presó la dona que va desitjar que violaren la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, en grup a través d’un missatge penjat a Facebook a principis de setembre. En la sentència, que data del 22 de desembre passat, el magistrat en substitució del jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona en funcions de guàrdia acusa la dona d’un delicte contra la integritat moral. També li ha imposat a l’acusada la inhabilitació especial del dret de vot passiu durant el període de la condemna i el pagament de les costes processals.

Després d’un debat a Telecinco, la dona condemnada va escriure referint-se a Arrimadas: “Sé que em plouran les crítiques de tot arreu, sé que el que diré és masclista i tot el que es vulga. Només puc desitjar-li que quan isca aquesta nit la violen en grup perquè no es mereix cap altra cosa aquesta gossa fastigosa”. La dona es va mostrar penedida dies després.

El jutge ha acordat deixar en suspens la pena amb la condició que l’acusada no torne a delinquir durant dos anys i obliga la dona a participar en un curs de drets humans “que tinga per objecte el ple respecte a la igualtat i a la no discriminació de les persones, en particular per motius de gènere i ideològics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa