El Palau de la Música recupera la projecció de 'Pirates del Carib'

El concert es va haver d'ajornar el passat mes de gener i s'ha inclòs dins de les activitats del cicle 'Menut Palau', per al proper 23 de març
/ València
31 desembre 2017 01:00h
La direcció musical estarà a càrrec del mestre canadenc Julian Pellicano.

El cicle Menut Palau, adreçat als xiquets i a les seues famílies, que començarà el 3 i 4 de gener amb el festival Feretes i cançonetes, incorpora el pròxim 28 de març una nova proposta molt innovadora i esperada pel públic valencià: la projecció a la Sala Iturbi de la cèlebre pel·lícula de Disney Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, la banda sonora de la qual serà interpretada en directe per l’Orquestra de València en el mateix moment en què transcorre l’acció.

El Palau de la Música recupera d’aquesta manera el projecte que es va veure obligat a ajornar a principi de gener d’enguany per motius tècnics aliens a l’auditori valencià. La regidora de Cultura, Gloria Tello, s’ha mostrat molt satisfeta per reprendre de nou aquesta proposta "que hem volgut incorporar a eixe cicle tan especial per a nosaltres com és Menut Palau!, però amb totes les condicions idònies perquè gaudisquen les xiquetes i xiquets". Les entrades tindran un cost d'entre 15 i 11 euros, uns preus populars "per a assistir a un gran espectacle de cinema i música, un espectacle d’elevada qualitat, que mai s’havia fet al Palau de la Música", ha afegit la regidora.

La direcció musical estarà a càrrec del mestre canadenc Julian Pellicano, que és expert en música simfònica amb cinema en directe.

Feretes i cançonetes, Menut Palau!

Menut Palau començarà el pròxim 3 de gener amb la gran festa de Feretes i cançonetes, un festival multicultural que se celebrarà a tots els espais del Palau amb les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel, El Diluvi, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres.

S’oferirà els dies 3 i 4 gener del 2018, i comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als bebés, l’art de la improvisació amb el rap per als joves i jocs tradicionals, així com una fira editorial al llit del riu Túria dirigida especialment al públic infantil. El preu és de 6 € per a un dia i 10 € per a dos dies.

Altres cites per a les famílies d’aquest cicle són La volta al món en 80 melodies, el 3 de febrer; Operamida, el 10 de febrer; l’Orquestra de València interpretant Per la flor del lliri blau, del Mestre Rodrigo, en una adaptació teatral, el 23 de febrer; Que llueva, que llueva, amb Los Titiriteros de Binéfar, el dia 4 de març; Las maldades de la bruja novata, els dies 15 i 29 d’abril, i Peer Gynt, els dies 20 i 21. El programa conclourà el 6 de maig amb El dia minimúsica.

next