Diari La Veu del País Valencià
Oltra: A Catalunya, la situació continua com abans en termes polítics

El Consell “no ha valorat les eleccions” al Parlament de Catalunya, però Mónica Oltra sí que ha reflexionat en veu alta al voltant dels resultats d’anit. Segons la portaveu del govern de la Generalitat “és evident que les coses no han canviat molt al Parlament, més enllà d’alguns moviments menors com el que alguns partits estan en el camí de la irrellevància”.

Carregant el vídeo…

Oltra ha constatat que hi ha “molta polarització en dos blocs que estan condemnats a entendre’s”. Per això, tot i que “la gent vol participar”, és “la política”, ha explicat, “la que ha de construir ponts en comptes d’alçar murs”. “La situació continua com abans en termes polítics”, ha sentenciat la també consellera d’Igualtat.

En clau valenciana, Oltra ha expressat el desig que “s’instal·le el diàleg a la societat catalana i entre els governs”. També ha recordat la importància dels interessos compartits entre Catalunya i el País Valencià i ha posat “com a exemple el govern del Botànic”, un dels “més estables, més dialogants i més diversos alhora”.

Comparteix

Icona de pantalla completa