Diari La Veu del País Valencià
Vicente Boluda no veu gent amb entitat en el centredreta valencià

El president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha fet balanç de la situació política valenciana. Preguntat pels periodistes en el dinar de Nadal que AVE ofereix als mitjans, ha criticat el que ell considera inactivitat del Govern del Botànic i ha manifestat que no hi ha “gent amb entitat” al centredreta.

Boluda creu que el Consell no està desenvolupant “quasibé” cap política més enllà del foment de les bicicletes. Ha sigut especialment dur amb les seues crítiques contra Guiseppe Grezzi per la seua gestió de la mobilitat a València i ha qüestionat “que un italià es pose a dirigir el trànsit de València”. L’empresari navilier també s’ha preguntat quant hauran baixat les vendes dels comerciants del Mercat Central per les “dificultats” que tenen els cotxes per a circular pel centre.

Pel que fa a l’ampliació de les autovies i els accesos a la ciutat, Boluda ha comentat que les accions del Consell han d’anar adreçades a afavorir l’accés a València tant de persones com de mercaderies. Malgrat que sap que “és legal i es pot fer”, ha reconegut que no li agrada que “s’opose a l’ampliació qui només té el 5% dels vots dels valencians”. Ha assenyalat que “no hi ha hagut gran avanç en política industrial” respecte a legislatures anteriors i ha considerat que “estem igual però amb més brega”. Preguntat sobre si veia el centredreta capaç de superar al govern tripartit en les properes eleccions, Boluda ha dit que no veu “gent amb entitat” al PP valencià ni tampoc a Ciutadans.

Comparteix

Icona de pantalla completa