Diari La Veu del País Valencià
L’oficina de turisme de l’aeroport de Castelló s’integra en la xarxa autonòmica

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) ha culminat els treballs d’adequació de la nova Tourist Info de l’aeroport de Castelló. Aquesta actuació ha sigut possible gràcies al conveni subscrit entre l’AVT i la mercantil Aeroport de Castelló SL (Aerocas) i suposa la integració de l’oficina de turisme de l’aeroport en la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, segons ha informat el Consell en un comunicat.

El punt d’informació emplaçat en la terminal de passatgers passa a denominar-se Tourist Info Aeroport de Castelló. L’AVT ha dotat l’oficina de retolació, cartelleria, suports informatius, material de promoció, infraestructura informàtica i imatge corporativa. A més, posa a la seua disposició les bases de dades i informació turística que disposa l’AVT, tant en suport informàtic com documental.

Així mateix, col·laborarà en la formació del personal assignat mitjançant l’impuls de cursos, convocatòries de formació i altres accions. També prestarà eines i procediments per a la millora contínua de la qualitat de l’atenció a l’usuari de les instal·lacions de l’aeroport i garantirà una acció coordinada amb la resta d’oficines de la xarxa de la Generalitat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha manifestat que la nova Tourist Info Aeroport de Castelló “suposa un accés directe per als passatgers a la informació turística de la província”. Ha afegit que “es tracta d’una oportunitat més de mostrar al turista la diversitat de possibilitats que ofereix aquest territori”.

Per la seua banda, el director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que la Tourist Info constitueix “un nou servei per als passatgers, contribuint d’aquesta manera a la millora de les prestacions que ofereix l’aeroport als seus usuaris”.

Comparteix

Icona de pantalla completa