Diari La Veu del País Valencià
Isabel Bonig o estaria d’acord amb la pujada de sou de la secretària de César Sánchez si no es justifica

Isabel Bonig ha defensat la coherència del seu partit pel que fa a l’oposició a qualsevol mesura que supose la pujada de sous dels càrrecs públics, siguen funcionaris de carrera o no. La presidenta del PPCV ha reiterat la seua negativa a incloure en els pressupostos de 2018 un article que compense els treballadors públics que perden diners si es converteixen en alts càrrecs per designació política.

A parer de Bonig, seria injust que això s’aprovara per als funcionaris i no per a qualsevol altra persona que provinga del sector privat. En aquesta línia de defensa de l’austeritat, la líder popular ha informat que el PPCV ha renunciat a l’increment de l’assignació als partits proposada per la majoria d’esquerres a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Bonig ha denunciat la pujada de sous dels dirigents d’aquest ens parapúblic i ha recordat que amb els diners que s’oferien “el PPCV podria haver contractat més assessors” .

“No pots sostindre un discurs i després fer el contrari a les institucions. Això es diu demagògia i manca de coherència”, ha assegurat Bonig en una compareixença a les Corts. Preguntada per l’increment de sou del 15% atorgat a la secretària del seu company de partit César Sánchez, president de la Diputació d’Alacant, Bonig ha matisat que “no estaria d’acord si no té cap justificació”. La presidenta del PPCV ha aclarit que “desconeix els informes” i l’assumpte en general, però ha reiterat la coherència del seu partit en renunciar a la percepció extra de la FVMP.

Comparteix

Icona de pantalla completa