Diari La Veu del País Valencià
‘Trau la llengua’ tornarà a la televisió valenciana

‘Trau la llengua’, un dels programes de més audiència a Canal 9, estarà en À Punt. Eugeni Alemany tornarà a presentar un dels formats més recordats pel públic, com ell mateix ha confirmat aquest matí en el magazín ‘Al ras’, de la ràdio pública valenciana.

Segons ha explicat en un vídeo a Twitter, Alemany havia rebut peticions d’espectadors del programa perquè ‘Trau la llengua’ tornara a la televisió pública i hui ha confirmat que així serà.

‘Trau la llengua’ es va emetre a Canal 9 entre 2011 i 2012. El programa tractava sobre el valencià i el seu ús a diferents àmbits i adaptava el format del programa de TV3 de la mateixa temàtica anomenat ‘Caçadors de paraules’. La primera temporada va constar de 26 capítols, amb un cost total de 225.000 euros, i va rebre una subvenció de 30.000 euros per part de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

Durant aquella temporada, ‘Trau la llengua’ va ser un dels programes més vistos a la cadena valenciana, junt amb ‘Guamipi’, ‘Senyor retor’ i el gran èxit de la cadena: ‘L’Alqueria Blanca’. En una temporada en què l’audiència de RTVV va tocar fons amb un 5,4% d’audiència mitjana, arribant a màxims del 6%, l’espai conduït per Eugeni Alemany va ser el segon programa més vist de la cadena, amb 373.000 espectadors i un 14% de quota de pantalla.

Comparteix

Icona de pantalla completa