El Servef gestiona una oferta d'ocupació que busca 200 treballadors per a realitzar una obra industrial a Castelló

L'oferta de treball és per a soldadors, muntadors, enginyers i tècnics de prevenció
/ València
19 desembre 2017 01:00h
La Generalitat disposa de 87 euros menys que la mitjana espanyola per a formar a aturats.

El Servef, a través de l'Espai d'Empreses del Servei Valencià d'Ocupació, busca 200 persones per a la realització d'una obra industrial a les comarques de Castelló. Es tracta d'una oferta de treball gestionada a través del Servef amb diversos llocs de treball de soldador, muntador, enginyer o tècnic en prevenció, que es requereixen per a la realització d'un muntatge industrial.

Segons ha comunicat l'empresa que ha sol·licitat aquesta oferta de treball, els contractes es formalitzaran a la fi de gener i seran d'una durada de cinc mesos. Les entrevistes de treball es realitzaran al voltant de la primera quinzena de gener.

Les persones interessades a formar part d'aquests processos de selecció poden fer-ho, bé a través de l'enllaç del portal del Servef, triant l'oferta i introduint el seu DNI i el codi de demandant i adjuntant el seu currículum personal, o bé a través del coreu electrònic servef_espai_empresas@gva.es, indicant en "assumpte" el nombre d'oferta al qual es postulen i adjuntant les seues dades i el currículum.

En el cas dels enginyers, es precisa per a l'oficina tècnica d'enginyeria mecànica que tinguen experiència en el muntatge de canonades. En el cas dels muntadors, no es requereix experiència. Aquestes ofertes estan gestionades a través de l'Espai Empreses del Servef, unitat especialitzada en l'atenció a empreses que per les seues característiques requerisquen atenció i serveis personalitzats en matèria d'intermediació laboral.

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que cada vegada són més les empreses que confien en el Servei Públic d'Ocupació per a gestionar les seues ofertes de treball. "A poc a poc estem aconseguint, ha assenyalat, recuperar la credibilitat de l'entramat empresarial valencià en el Servef".

Nomdedéu ha recordat que s'ha creat un grup de treball amb grans empreses de la Comunitat per a, precisament, redissenyar i actualitzar les polítiques d'ocupació a les noves necessitats i al context econòmic actual. "S'ha aconseguit que hi haja un ambient de confiança i col·laboració entre l'administració i empreses i açò és fonamental per a, pas a pas, anar acostant el servei públic a les necessitats que demanda el nostre teixit productiu", ha declarat el responsable d'Ocupació.

 

next