Diari La Veu del País Valencià
Rosa Díez diu que Toni Cantó farà “el que li done la gana”
Europa Press / València

La portaveu d’Unió, Progrés i Democràcia (UpyD en les seues sigles en castellà) en el Congrés, Rosa Díez, ha manifestat aquest dilluns, sobre si el diputat del partit Toni Cantó serà candidat a la Presidència de la Generalitat o a l’Ajuntament de València en les eleccions de 2015, que “Toni farà el que li done la gana, com tots els altres”.

En aquest sentit, ha destacat que les primàries d’aquest dissabte han sigut per a “triar òrgans interns” i que se’n celebraran unes altres per a “triar caps de llista.

Díez ha realitzat aquestes declaracions durant la seua intervenció en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània, en què ha sigut presentada pel regidor d’UPyD a Alacant, Fernando Llopis, en ser preguntada per les eleccions al Consell Territorial d’UPyD al País Valencià, en les quals va guanyar la llista encapçalada per Alexis Marí, superant la candidatura de Fernando Llopis, a qui donava suport Toni Cantó, qui no ha assistit a l’acte d’aquest dilluns.

Inquirida per considerar que aquesta situació l’invalida per a presentar-se com a candidat a la Generalitat o a l’Ajuntament de València, Rosa Díez ha respost: “Els afiliats es presenten quan els dóna la gana, es presenten sense avals i perquè volen”, i ha afegit: “Toni farà el que li done la gana, com tots els altres”.

Preguntada per si en les pròximes eleccions, en cas que obtinguen representació en Les Corts i l’Ajuntament de València, UPyD donarà suport al PP o a una coalició de govern, ha assenyalat que dependrà de les polítiques però que, en cap cas, votaran “ningú que porte imputats en les llistes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa