Diari La Veu del País Valencià
El regidor de València Novo dóna positiu en un control d’alcoholèmia
Europa Press / RedactaVeu / València

L’edil ha explicat que divendres passat va eixir de sopar amb la seua dona i altres parelles i al final de la mateixa es va oferir a acostar a uns amics a la seua casa.

Així, ha continuat, als voltants del carrer Botànic Cabanilles, mentre circulava amb el seu cotxe el semàfor va canviar de l’àmbar al roig , però no es va detenir perquè anava a parar a uns metres. En aqueix moment una unitat de la Policia Local li va donar l’alt i li va practicar la prova d’alcoholèmia.

Posteriorment, després d’aquesta primera prova en la qual va donar positiu, es va mantenir a l’espera de l’arribada de la unitat d’atestats i, sempre seguint les indicacions de la Policia Local i els temps que aquesta va marcar, posteriorment se li va efectuar una nova prova, en la qual va donar 0,50 mg/l, per la qual cosa va ser sancionat.

L’edil ha volgut remarcar que va signar el butlletí de denúncia acceptant la sanció de 500 euros, que ell mateix vigilarà “personalment” arribe “on haja d’arribar el més prompte possible” i, si escau, si existeix algun tipus de bonificació prevista per a aquests casos, sotmetre’s a ella.

Novo ha recalcat que en cap cas va haver-hi resistència per la seua banda i que va agafar el cotxe al no tenir cap tipus de sensació d’embriaguesa.

Comparteix

Icona de pantalla completa