Diari La Veu del País Valencià
‘Why V?’: Turisme València revelarà a Fitur les raons per les quals cal visitar el País Valencià durant el 2018

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, ha presentat en roda de premsa el nou lema turístic de València Turisme per a 2018: Why V? Food, Living & Sun, que “dóna continuïtat a la filosofia de gestió centrada l’easy living valencià com a reclam turístic d’èxit”. Tal com ha destacat Moncho en la presentació celebrada al cub que el Patronat té instal·lat a la Marina de València, “hi ha moltes maneres de fer les coses, però per a nosaltres el més important és viure-les i açò mateix, nosaltres, els valencians i valencianes i la nostra forma de viure, el nostre easy living, és el principal atractiu de València”.

Moncho ha avançat algunes de les novetats de l’àrea de Turisme de la Diputació de València per al proper any. En aquest sentit, ha explicat que el Patronat de Turisme comptarà en 2018 amb un pressupost de 3,7 milions que es destinaran “a les grans línies d’acció en el territori: ajudes públiques i programes propis centrats en la gastronomia, la cultura i la naturalesa per a la potenciació del territori valencià com a destinació turística excel·lent”. Serà en la Fira Internacional del Turisme FITUR 2018 que se celebrarà a Madrid del 17 al 21 de gener on el Patronat donarà a conéixer les accions concretes per al pròxim any.

La diputada de Turisme també ha fet un repàs dels dos primers any de gestió a la Diputació. Així, Moncho ha destacat el treball per a establir un nou model de gestió que incorpora, a més de la nova marca València Turisme, una nova manera de treballar que genera transversalitat i col·laboració amb institucions i empreses privades, la implantació de la igualtat de gènere com a condició per a les ajudes públiques i la professionalització de la gestió.

Un nou model turístic, un nou mètode

Segons Moncho, al llarg d’aquests dos anys s’ha fet palés un canvi de model turístic en el qual “els tradicionals binomis litoral/interior, estiu/hivern, han sigut superats amb els nous ítems connectivitat/transport, experiència i distribució/allotjament. I la conseqüència d’aquest canvi estructural és l’adopció d’una nova estratègia de treball que integra tots els valencians i valencianes en aquesta tasca”.

Comparteix

Icona de pantalla completa