Diari La Veu del País Valencià
Gata aposta per un Nadal cultural

La Música, la cultura i el comerç són els protagonistes de la campanya ‘Viu el Nadal a Gata’, que comença a celebrar-se hui, 15 de desembre, i acabarà el 27 del mateix mes. Les activitats comencen aquesta vesprada amb la inauguració de l’Exposició de Targetes de Nadal a la Biblioteca, on s’exhibiran tots els treballs dels xiquets de la població.

El dissabte 16 de desembre tindrà lloc el Mercat de Nadal. A partir de les 12 hores, la plaça Nova de Gata s’omplirà de parades del comerç local i de les diferents associacions i col·lectius del municipi. També hi haurà actuacions musicals i un taller de dolços nadalencs per als menuts, entre altres activitats. La jornada clourà amb la visita del Pare Noel a les 19 hores. Aquest mateix dia, la música de la Banda Juvenil serà la protagonista del concert de Nadal al Casal de la Música a les 19.30 hores. L’Escola Municipal de Música també ofereix les audicions els dies 18, 20 i 21 de desembre, també a les 19.30 al Casal de la Música, on l’alumnat desitjarà unes bones festes per a tothom amb diferents interpretacions.

A més, el divendres 22 de desembre, de matí, els escolars cantaran nadales. Per la vesprada, a les 18 hores, el Centre Social acollirà el concert de Bressolant, en el qual els xiquets gaudiran de les cançons de bressol arrelades a la tradició oral musical de Gata. Cal destacar que aquesta activitat està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant. Hi haurà més espai per a la música el dissabte 23 a les 19.30 hores, enguany amb una novetat: l’actuació de XaranGata. Per últim, el diumenge 24 de desembre a les 12.30 hores, a l’església, la Rondalla de l’Escola Municipal de Música de Gata i el Grup Serrillàs realitzaran una actuació conjunta.

Pel que fa al teatre infantil, la vesprada del 27 de desembre es representarà el Conte de Nadal a càrrec de la companyia L’Oracle de l’Est. L’entrada serà gratuïta i la representació tindrà lloc al Casal de la Música a les 17 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa