Diari La Veu del País Valencià
Compromís ataca la gestió de César Sánchez amb la campanya ‘amiguitosdelalma.com’

Compromís a la Diputació d’Alacant ha engegat una campanya “informativa” i “satírica” en la qual, a través de la pàgina web ‘amiguitosdelalma.com’, vol denunciar la gestió del PP en la institució. La web és “una esmena a la totalitat” de la política dels populars al capdavant de la institució, ja que Compromís considera que han “incomplit tot l’afirmat” i han “potenciat les ajudes a dit als membres del seu govern”.

La campanya té 25.000 euros de pressupost a càrrec dels fons assignats per la Diputació per a les despeses del grup. En una compareixença pública, el portaveu de Compromís, Gerard Fullana, al costat dels seus dos companys en la institució –José Manuel Penalva i Lluís Pastor– ha presentat una campanya que s’estructura amb una sèrie de vídeos entorn de quatre blocs: subvencions “a dit”; anuncis; la no regeneració i la “recol·locació” de càrrecs, i l'”enfrontament” amb la Generalitat.

“Es mantenen la majoria de tics; i l’única cosa que hem vist són anuncis sobre anuncis sense contingut polític i una confrontació constant amb el govern de la Generalitat”, ha opinat Fullana, qui ha indicat que la majoria absoluta del PP és “pràcticament comprada” perquè se sustenta sobre el diputat no adscrit, ex de Ciutadans, Fernando Sepulcre.

Compromís ha parlat de projectes “incomplits” i ha apuntat a l’Imserso provincial, la campanya per a plantar un milió d’arbres, a la disminució de sous, a l’agència europea de captació de fons, a les mesures per les inundacions de principis d’any i a les mesures per la sequera.

“I ara novament anuncia el tema del Fons de Cooperació Municipal, que no és una altra cosa que les inversions sostenibles de tots els anys, i damunt retallades”, ha continuat el portaveu nacionalista.

Simulació d’un actor

Gerard Fullana ha qualificat la campanya d'”informativa” i “amb dades”, llançada des d’Internet, amb un actor que “simula que és una persona que fa molts anys que segueix l’actualitat de la Diputació des de dins i que pensava que canviarien moltes coses i que ha comprovat que no i crea una web, ‘amiguitosdelalma.com'”.

“Pensem que reflecteix molt bé el sentit de molts dels polítics de la casa perquè es governa per als amiguets”, ha exposat Gerard Fullana, en relació a la frase que va pronunciar l’expresident de la Generalitat Francisco Camps en una conversa telefònica amb Álvaro Pérez ‘el Bigotes’

César Sánchez retruca amb l’independentisme

El president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez, ha acusat el grup de Compromís de “dedicar-se a destruir i no a construir”, després de conéixer la campanya.

“Compromís, després del ‘procés’ català i el suport que ha fet clar i explícit als independentistes catalans, s’ha quedat en la província d’Alacant com un partit residual i al marge de la realitat social, d’una província que no vol ni nacionalisme ni independentisme”, ha opinat.

“Si aquest és el peatge que ha de pagar el PPCV en la província i en la Diputació per dir que sí a la llibertat dels pares a triar l’educació dels seus fills; sí a l’autonomia local i de la província; sí a voler seguir formant part de la Comunitat Valenciana i d’Espanya i no als Països Catalans, a la imposició i al decret; valdrà la pena eixe peatge”, ha raonat.

Comparteix

Icona de pantalla completa