Diari La Veu del País Valencià
Comença ‘Al ras’, el primer magazín d’À Punt Ràdio

‘Al ras’, el primer magazín de la nova ràdio pública valenciana À Punt Ràdio, ja és una realitat a les ones. La veu de la periodista Jèssica Crespo, conductora i codiretora de l’espai junt amb Ernest Parra i Joan Tur, ha sigut la primera a escoltar-se en aquesta nova etapa després de quatre anys de silenci. El programa s’emetrà diàriament entre setmana en la franja horària de 10.00 a 13.00 hores. Cada divendres, l’espai emetrà des d’una localitat diferent del país mentre que, la resta de dies, l’emissió es farà des dels estudis del Centre de Produccions de Burjassot.

El programa comptarà amb una escaleta “més o menys fixa”, en paraules de Crespo, de manera que el programa començarà amb un tema a debat, seguirà amb una entrevista en profunditat i acabarà amb una mena d’agenda cultural.

La nova ràdio pública del País Valencià va començar a emetre en proves i per sorpresa el passat 13 de novembre. A través del seu compte de Twitter, À Punt informava l’audiència potencial que podia sintonitzar les emissions en les següents freqüències: a la demarcació de Castelló, a través del dial 103.7 FM; al territori de la demarcació de València, a través del 102.2 FM, i a Alacant cal sintonitzar el diar 96.5 de la FM.

Aquest primer dia de programació de la ràdio pública, À Punt Mèdia ha aprofitat per a estrenar el seu perfil en una nova xarxa social. Després de presentar fa mesos el seu canal de Twitter i la passada setmana el seu perfil de Facebook, aquest dilluns s’ha estrenat el canal d’Instagram amb una foto de la periodista Jèssica Crespo, que ha sigut la primera veu en sonar en la nova ràdio pública valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa