Diari La Veu del País Valencià
Joves Socialistes proposa que À Punt tinga un espai de debat polític juvenil

Joves Socialistes del País Valencià proposa que À Punt preveja la creació d'”un espai de debat polític juvenil en clau valenciana”. Així ho manifesten en un comunicat enviat amb motiu de la posada en marxa de la ràdio pública aquest dilluns, 11 de desembre.

Per al secretari general de Joves Socialistes, Fran López, “la recuperació per part del Consell d’aquest mitjà de comunicació públic valencià, malgrat les traves del PP, és una grandíssima notícia per a tots els valencians i valencianes, després de quatre anys d’apagada informativa amb el tancament de l’antiga RTVV pel Partit Popular, que va arruïnar i va manipular fins a dir prou”.

El líder de Joves Socialistes també ha explicat que, per a l’organització juvenil, “À Punt ha de ser un agent vertebrador del territori valencià i difusor de la nostra llengua i cultura pròpies”. A més, ha remarcat que també hauria de “comptar amb l’opinió de les principals associacions juvenils polítiques de la Comunitat Valenciana” i, en aquest sentit, ha manifestat la predisposició de Joves Socialistes per a participar en tot tipus de tertúlies i continguts que la cadena estime.

Finalment, Fran López ha expressat “tot el suport i la millor de les sorts” a la nova Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que començarà a funcionar a ple rendiment durant l’any 2018 i que, ha dit, “significarà la recuperació d’una part fonamental del nostre autogovern i drets com a poble valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa