Diari La Veu del País Valencià
Air Nostrum busca tripulants de cabina a València

Air Nostrum, l’aerolínia franquiciada d’Iberia per a vols regionals, està immersa en un nou procés de selecció de tripulants de cabina de passatgers (TCP) per a incorporar a la seua plantilla.

Dins de la gira que estan realitzant per diverses localitats per a prendre contacte amb possibles candidats, responsables de la companyia assistiran el dimecres de la setmana pròxima a València a una jornada de portes obertes en la qual s’oferirà als interessats una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella. Les entrevistes amb els aspirants tindran lloc el dimecres 13 de desembre en l’hotel NH Center de València al carrer Ricardo Micó, número 1, a les 09.30 hores.

Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d’introduir prèviament el seu currículum al web de la companyia inscrivint-se en l’oferta de jornada de portes obertes. Quan acudisquen a l’entrevista a l’hotel, els candidats hauran d’aportar dues fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del currículum i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l’entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació necessària per a aconseguir el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Comparteix

Icona de pantalla completa