Aquest dilluns ha mort el músic vinarossenc Carles Santos als 77 anys d’edat, segons han confirmant fonts pròximes a l’artista a Diari La Veu. Nascut a Vinaròs en 1940, Santos ha estat un dels músics valencians d’avantguarda més influents del panorama internacional. Diari La Veu és un dels últims mitjans que va publicar una entrevista de l’artista de Vinaròs, en la qual va mostrar la seua particular manera d’entendre la música, la vida i l’art.

Santos ha guanyat 12 premis MAX, va rebre la medalla de la Universitat de València i és el creador, junt amb Llorenç Barber, del festival Ensems. Un dels darrers guardons el va rebre el passat mes de juny, en rebre el Premi al Talent Musical conjuntament amb Barber.

L’Ajuntament de Vinaròs ha declarat tres dies de dol oficial per la mort del seu Fill Predilecte. D’aquesta manera, durant els dies 5, 6 i 7 de desembre, les banderes de l’Ajuntament onejaran a mitja asta i, encara que no se suspendran els actes programats, es guardarà un minut de silenci en la seua memòria previ a l’inici de cada activitat municipal, segpns ha informat el consistori en un comunicat.

La capella ardent estarà instal·lada a l’Auditori Carles Santos, en la tercera planta de la Fundació Caixa Vinaròs, i estarà oberta al públic des d’aquest dimarts, 5 de desembre, de 9.00 a 18.30 hores perquè totes aquelles persones que així ho desitgen puguen acudir a acomiadar-se i signar el llibre de condolences, segons el comunicat. La corporació municipal té previst visitar-la cap a les 17.30 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa