Diari La Veu del País Valencià
Compromís de València visita l’AVL

RedactaVeu / València.

Els regidors de Compromís en l’Ajuntament de València i un grup d’afiliats de la formació política van visitar dilluns passat la seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, en el monestir de Sant Miquel dels Reis, amb motiu de la celebració del Dia de la Llengua Materna, que enguany té lloc hui 21 de febrer.

La secretària de l’AVL, Verònica Cantó, va rebre els tres regidors de Compromís en el consistori de València, Joan Ribó, Consol Castillo i Maria Pilar Soriano, i la resta de la delegació en la sala d’actes del monestir, on es va projectar un audiovisual de la Institució i després s’ha mantingut un breu col·loqui sobre la tasca normativa i de foment del valencià de l’Acadèmia.

La trobada va incloure una visita a l’exposició Joan Roís de Corella i el seu temps, organitzada per la Biblioteca Valenciana amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Universitat de València. Roís de Corella és la figura literària elegida per l’AVL com a Escriptor de l’Any.

Finalment, el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, va rebre en el seu despatx els tres regidors del Grup Compromís en l’Ajuntament de València, amb els quals va mantenir una breu entrevista de cortesia.

Comparteix

Icona de pantalla completa