Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home a Guadassuar per apallissar la seua parella, que va morir d’un infart

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home per haver apallissat, presumptament, a Guadassuar (la Ribera), la seua parella, de 43 anys, que va morir hores després a l’hospital. Fonts de la investigació han assenyalat que, segons indiquen les primeres proves, la causa directa de la mort hauria sigut un infart patit després del maltractament.

L’agressió es va produir al final de la vesprada de dijous. Els agents van trobar la dona encara conscient, però va morir hores després de ser ingressada al centre hospitalari. Va ser un veí qui va escoltar la baralla entre la parella i va alertar la policia, segons fonts municipals, que han concretat que no els consta que hi haguera problemes previs entre tots dos.

La Generalitat Valenciana va promoure el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista, que ha sigut subscrit per centenars d’entitats i milers de persones. Dissabte passat, una manifestació va recórrer el centre de València per a exigir la fi de la violència contra les dones i recordar les seues víctimes sota el lema ‘Ens volem vives, lliures i rebels’.

Comparteix

Icona de pantalla completa