Diari La Veu del País Valencià
Los Tuercas i Anyzed, protagonistes de la Festa de Joves amb Compromís per Torrent
RedactaVeu / Torrent

‘Si no puc ballar, no és la meua revolució’. Amb aquest lema de la lituana Emma Goldman, pionera del moviment feminista de final del segle XIX i començament del XX, els Joves amb Compromís per Torrent presenten la seua Festa a la qual volen convidar tota la ciutadania de Torrent a fer comboi i gaudir al mateix temps que es reivindiquen els valors de la solidaritat, la democràcia i l’educació universal i inclusiva.

La Festa de Joves amb Compromís per Torrent tindrà lloc el proper divendres 21 de febrer a les 22.30 hores en el pub Lo Rat (C/Padre Méndez, 43) i serà d’entrada lliure. El concert tindrà com a protagonistes als torrentins Los Tuercas, banda jove però ja consolidada amb diversos treballs a les seues esquenes i que fan gaudir de la bona tradició del rock més ‘stonià’ passat pel sedàs de Calamaro i Tequila i que ja estan a punt de complir una dècada damunt dels escenaris.

Els faran costat els barcelonins Anyzed, el grup del creatiu Benjamín Villegas, que va aconseguir un gran èxit amb el seu projecte de ‘La Generación Perdida’, amb vora un milió de vistes a YouTube. En aquesta ocasió, vénen de gira per presentar el seu nou treball ‘En el útero’, una revisió del clàssic de Nirvana que acaba d’eixir del forn aquest febrer de 2014, pel que els tindrem de primícia a Torrent.

En paraules de Víctor Medina, portaveu de les joventuts ecovalencianistes, “davant del futur gris a què ens volen que ens resignem, nosaltres volem enviar un missatge d’esperança, de goig, de celebració, i demostrar que els nostres valors són els de fer la revolució, guanyar entre tots i totes un futur millor, però sempre amb un somriure”.

Comparteix

Icona de pantalla completa