Diari La Veu del País Valencià
Bonig lliga la millora del finançament a l’aprovació del pressupost de Rajoy

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha anunciat que el seu partit “farà un pas més” per a canviar el model de finançament i elaborarà un Manifest de suport a la negociació i aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) del 2018 que remetrà als partits polítics amb representació al Congrés, sindicats i patronal valenciana perquè es puga canviar el model de finançament i puguen arribar les inversions al País Valencià.

Bonig s’ha manifestat en aquests termes després de la reunió de treball mantinguda amb el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, per a parlar del canvi de model de finançament.

La líder conservadora ha assenyalat que és necessari que partits, sindicats i patronal “facen un pas endavant”, atés que, per a poder fer efectiu el canvi de model i perquè s’executen les inversions programades, és “absolutament” necessari tindre els PGE aprovats.

“El PPCV sempre ha signat els manifestos i ha estat del costat dels valencians, i no els fallarem”, ha assenyalat. Bonig ha afegit que és “el moment de deixar arrere les baralles i passar a l’acció”. En referència a la convocatòria del 18 de novembre, ha assegurat que “està molt bé anar a les manifestacions, però el dilluns següent caldrà continuar treballant i, en una situació d’inestabilitat, cal arribar a grans acords”. “Allà estarà el PPCV, per a canviar el model”, ha remarcat.

Així, ha afegit, que “si fóra la presidenta” del País Valencià, “hui mateix estaria negociant els PGE” perquè els valencians puguen tindre un altre sistema de finançament.

Comparteix

Icona de pantalla completa