Diari La Veu del País Valencià
Uneix-te a la marea blava contra les prospeccions petrolieres!!!
Acció Ecologista-Agró / Castelló

Des d’Acció Ecologista-Agró volem fer pública una vegada més la nostra oposició al projecte, que amenaça la vida marina de la Mediterrània, i emplacem a tots els nostres socis i simpatitzants, així com a tots els ciutadans que estimen la natura, a unir-se a la marea blava contra els sondejos acústics. Defensa pam a pam la nostra mar!!! Participa en la manifestació!!!

El futur de la nostra mar i la dels seus habitants està en joc. La petroliera Cairn Energy, amb la connivència del Govern Central i davant de la passivitat de la Generalitat Valenciana, vol bombardejar la Mediterrània amb explosions acústiques superiors als 250 decibels. Aquestes canonades tenen un so subaquàtic 100.000 vegades més potent que el d’un avió a reacció o el d’una mascletada i provocaran danys irreparables en la fauna marina: pèrdua d’equilibri, desorientació, hemorràgies internes, destrucció de l’oïda interna, descompressió respiratòria, bombolles d’aire en òrgans vitals i en el sistema circulatori, vessaments cerebrals…

Davant d’aquest genocidi marí que pretén perpetrar al Golf de València Cairn Energy, a través de la seua filial Capricorn Spain Limited, la Comissió de Confraries de Pescadors del País Valencià ha convocat aquest dissabte 22 de febrer una manifestació a Castelló de la Plana, per a mostrar el rebuig de la societat civil al projecte que amenaça la vida marina, però també la pesca i el turisme al País Valencià.

Des d’Acció Ecologista-Agró volem mostrar el nostre suport a la manifestació, que arrancarà a les 12:00 hores a la Plaça de la Independència (La Farola), i emplacem tots els nostres socis i simpatitzants, així com tots els ciutadans que estimen la natura, a unir-se a la marea blava contra les prospeccions petrolieres. El projecte, que com va denunciar AE-Agró la setmana passada s’ha fraccionat per a amagar els seus impactes reals, suposa un atac sense precedents contra la nostra mar i els seus habitants. Per això, cal defensar pam a pam la Mediterrània i aturar els sondejos acústics. I açò només serà possible si la ciutadania ix massivament al carrer el pròxim dissabte i mostra el seu rebuig unànime contra les prospeccions petrolieres.

Uneix-te a la maria blava en defensa de la nostra mar!!! Participa en la manifestació contra els sondejos acústics!!!

Comparteix

Icona de pantalla completa