Diari La Veu del País Valencià
La FE CCOO PV anima a combatre la LOMQE amb el seu ‘Manual de Resistència’
RedactaVeu / València

Les propostes del manual s’organitzen en tres apartats: en l’àmbit de les institucions polítiques i socials, en l’àmbit dels centres educatius i en l’àmbit laboral dels treballadors i treballadores de l’ensenyament.

Cal recordar que al País Valencià la situació que vivim és d’avançada pel que fa a la destrossa que pot implicar l’aplicació total de la LOMQE ja que la política seguida per la Conselleria d’Educació consisteix a anar aplicant les directrius de la Llei estatal amb diverses propostes en l’àmbit autonòmic.

Per a la FE CCOO PV ni l’escola que vol la LOMQE, ni l’escola que vol l’Administració educativa autonòmica són la nostra escola. L’escola que volem és l’escola de totes i de tots i, per això, la comunitat educativa s’ha manifestat contra la LOMQE i les polítiques educatives que la dirigeixen durant tota la seua tramitació parlamentària, al carrer, amb les mobilitzacions, amb les vagues i amb la participació de tota la resta de forces polítiques que s’han oposat a una llei imposada a cops.

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV defensa que enfront d’aquesta imposició no és possible la resignació i animem la resistència activa per tombar-la i, mentrestant, limitar al màxim els seus efectes perjudicials.

Una vegada aprovada la LOMQE amb la majoria absoluta i absolutista del PP, s’imposa una segona fase de la lluita per més i millor educació per a tots i per a totes: la Resistència a la LOMQE.

La FE CCOO PV convoca una sèrie d’assemblees per tal de donar a conèixer les seues propostes de resistència a la LOMQE. Es realitzaran fins 18 assemblees arreu de les comarques del País Valencià a les seus de CCOO PV entre dimarts 18 de Febrer i dilluns 3 de març. Tot açò de forma paral·lela a les assemblees que els i les permanents sindicals ja van fent habitualment pels centres educatius.

L’objectiu és donar a conèixer les propostes sindicals per a donar continuïtat a la mobilització educativa contra aquesta llei segregadora i classista. La FE CCOO PV, com a sindicat participatiu, pensa que cal donar la possibilitat als treballadors i treballadores a informar d’aquestes iniciatives, dialogar-les, completar-les i desenvolupar-les. “En definitiva, cal organitzar la resistència a la LOMQE”.

Comparteix

Icona de pantalla completa