El pont del 12 d'Octubre d'una diputada de Ciutadans, a debat

María José García i la socialista Blanca Martín discuteixen en públic sobre qui va plantar qui en la negociació de la Llei del Taxivideo
/ València
26 octubre 2017 01:00h
La diputada de Ciutadans María José García intervé al ple de les Corts.

El debat de la Llei del Taxi ha deixat aquest migdia una seqüència curiosa quan les diputades María José García (Ciutadans) i Blanca Martín (PSPV) han acabat discutint al voltant de com va ser el procés de negociació de les esmenes a la norma i les dificultats per a reunir-se amb el pont del 12 d'Octubre pel mig.

Tot ha començat quan García s'ha queixat de les poques esmenes de Ciutadans acceptades pels partits de la majoria. Martín li ha respost que el principal problema va ser l'absència de la parlamentària de Ciutadans "perquè se n'anava de pont".

La baralla dialèctica ha arribat al retret detallat i a l'atribució de culpes per la impossibilitat de reunir-se i discutir les esmenes. García ha recordat a Martín que la va citar a la 1 de la vesprada del mateix 12 d'Octubre i que després no va atendre-la perquè estava amb altres diputats i després se'n va anar a dinar. La diputada de Ciutadans ha assegurat que va esperar-se fins a les 16 hores.

El diputat del PPCV Alfredo Castelló ha retret a Martín que traguera a la cambra les interioritats de la negociació amb l'expressió "manca finezza".

next