Diari La Veu del País Valencià
Consum es converteix en la major cooperativa de l’Estat en assolir els tres milions de socis-clients

Consum ha aconseguit la xifra històrica de tres milions de socis-clients, amb la qual cosa es consolida com la cooperativa “amb més socis consumidors d’Espanya”, segons ha informat en un comunicat. Per a celebrar-ho d’una forma diferent, Consum ha instal·lat a València la piscina de boles mòbil més gran de l’estat espanyol, que estarà disponible en l’Estació del Nord des d’aquest dijous, fins a les 19.30 hores, i divendres, de 10 a 15 hores.

Posteriorment, la ‘pool party’ de Consum continuarà la seua ruta cap a altres ciutats espanyoles en les quals està present. Les persones que es llancen a la piscina –i que vulguen– rebran una foto i un vídeo Boomerang per correu electrònic. A més, els participants que compartisquen la seua foto o vídeo a les xarxes socials amb el l’etiqueta #3MillonesDeSociosConsum entraran en el sorteig de 500 xecs de cinc euros per a canviar en els supermercats Consum.

Consum ha repartit als seus socis-clients més de 195 milions d’euros en xecs regal al seu domicili des que va iniciar el programa de fidelitat Mundo Consum, el 2004. En l’últim any, els descomptes van ascendir a 34 milions d’euros. El xec regal que Consum envia mensualment als seus socis és una de les iniciatives comercials “millor valorades” de la Cooperativa, en la qual els socis-clients aporten el 76 per cent de les vendes totals.

Comparteix

Icona de pantalla completa