Vinaròs acull dijous un concert d'Urbàlia Rurana en els actes del 776 aniversari de la Carta Pobla

/ Vinaròs
3 octubre 2017 01:00h
L\'actuació d\'Urbàlia Rurana tindrà lloc a les 21 hores a l\'auditori municipal W. Ayguals d’Izco

La localitat de Vinaròs (Baix Maestrat) acull, aquest dijous dia 5 d'octubre, un concert del grup de música popular valenciana i mediterrània Urbàlia Rurana. L'actuació tindrà lloc a les 21h a l'auditori municipal i s'emmarca dins dels actes programats per l'Ajuntament de Vinaròs amb motiu de 776 Aniversari de l'atorgament de la Carta de Poblament del municipi (1241-2017) que, des del passat 15 de setembre i fins el proper dilluns, dia 9 d'Octubre, se celebra al municipi. La música del grup Urbàlia Rurana, fundat el 1999 per membres del desaparegut grup Cànem, es caracteritza per la reelaboració de cants i danses tradicionals. 

Un dia abans del concert, dimecres 4 d'octubre, i dins de les activitats 'Vinaròs històric en Viu', la regidoria de Cultura, Festes, Tradicions i Juventut ha programat un passeig històric guiat, de caràcter gratuït. Sota el títol 'Vinaròs, entre la història i la llegenda', el recorregut s'iniciarà a les 20.30h a la porta del consistori.

Les activitats teatrals, culturals, musicals i institucionals es perllongaran fins el pròxim dilluns, en què està prevista una ofrena floral al monument d'en Jaume I (11.30h), l'actuació de la Muixeranga de Vinaròs (12h), i tallers de construcció de caps de nanos i de jocs tradicionals a la pèrgola del passeig de Colom. Els actes commemoratius clouran amb una mascletada de globus i una cercavila i dansa col·lectiva. Podeu consultar tota la programació del 776 Aniversari de l'atorgament de la Carta de Poblament de Vinaròs en aquest document.

Descargas

next