Diari La Veu del País Valencià
Villena enceta la XXII Fira d’Agricultura, Comerç, Motor, Oci, Turisme i Promoció

Un total de 146 empreses participen en la 22a edició de la Fira de Mostres de Villena la inauguració de la qual tindrà lloc aquest divendres 29, a les 6 de la vesprada, en el recinte firal. La fira d’agricultura, comerç, motor, oci, turisme i promoció –en aquest enllaç es pot consultar la programació–, s’ha convertit al llarg dels últims anys, segons fonts municipals, en “un referent” a l’Alt i Mitjà Vinalopó, i mantindrà les portes obertes al públic fins a la nit del pròxim diumenge dia 1. “Ací mostrem què existeix a Villena i quin és el seu punt fort”, ha indicat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Esther Esquembre, pel que fa a una fira que “segueix creixent en volum d’activitats i empreses participants”.

El director general de Comerç, Natxo Costa, i la directora general de Desenvolupament Rural, Maria Teresa Cháfer, seran els encarregats d’obrir aquesta 22a edició d’una Fira que en els últims anys ha anat completant la seua oferta promocional amb esdeveniments d’oci, concursos, espectacles, exhibicions i productes turístics de Villena i el seu entorn. “Està sent un èxit la barreja de promoció, experiències, oci i serveis”, segons Esquembre. Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mercès Menor, ha destacat la progressió evident de la Mostra Villena, ja que creix en sòl contractat i activitats. De fet, en aquesta edició del 2017 participen un total de 146 empreses, que es reparteixen en 82 estands dins d’una superfície contractada de 7.746 metres quadrats.

Esther Esquembre: “En la XXII Fira de Mostres mostrem què existeix a Villena i quin és el seu punt fort”

Serà a les 18 hores quan amb el simbòlic tall de cinta donaran començament les desenes d’activitats organitzades durant tot el cap de setmana per a tots els públics. Entre aquestes destaquen esdeveniments clàssics com el Concurs Nacional Caní, l’espectacle de Passió Eqüestre o el Concurs d’Habilitat de Tractoristes. Al costat d’ells figuren també tasts de vins, degustacions, master class de gin tonic, tallers de tall de pernil i també concerts a càrrec de Kanela en Rama i Kanadian.

L’Ajuntament de Villena ha convidat tota la ciutadania de la comarca a acostar-se al municipi al llarg del cap de setmana per a gaudir d’una fira “diferent” que constitueix “un esdeveniment únic en la demarcació”.

Comparteix

Icona de pantalla completa