Diari La Veu del País Valencià
Manises guardona les empreses i entitats locals més innovadores

Manises va celebrar ahir l’acte de lliurament dels VII Premis Innova, que busquen reconéixer el treball d’empreses i entitats locals que centren els seus esforços en la modernització i innovació. L’alcalde de Manises, Jesús Borràs, s’ha mostrat “orgullós” de la celebració d’aquest acte amb què es reconeix “la llavor empresarial dels manisers i maniseres i l’enfocament innovador que han sabut donar a les seues empreses”.

El lliurament dels Premis Innova s’emmarca dins de la II Setmana de la Innovació i va tindre lloc a l’Auditori Germanies. El guardó d’Or, dotat amb 1.000€, ha estat per a Retrasosvuelos.com. El premi es concedeix per l’aposta d’aquesta empresa per la diferenciació i especialització dins de l’àmbit de les competències d’un despatx tradicional d’advocats “posicionant-se a internet i a les xarxes socials com a servei de referència estatal i europea per la reclamació i resolució de conflictes derivats del transport”.

La categoria de Plata ha recaigut en el forn El Ensanche, S.L. (750€) per “implementar amb èxit en el negoci tradicional familiar el model de gestió 5 «S» de Toyota, incrementant la productivitat i l’eficiència empresarial sense renunciar a la producció artesanal”. El bronze es va atorgar a Gabinete de Psicología Blanca Jorge (500€) “per introduir nous mètodes de relació psicòleg-pacient utilitzant els avanços tecnològics en entorns segurs”. Per últim, l’Ateneu Cultural Ciutat de Manises es va alçar en la categoria d’Entitats, amb una dotació econòmica de 300€, “per la seua innovació educativa en la implementació i la creació d’un Manual i Tractat del Llenguatge Musical”.

Abans de recollir els premis, es va projectar un vídeo en el qual es mostrava el dia a dia de cadascuna de les empreses i entitats guardonades i es donaven a conéixer tots aquells mèrits que les han fet mereixedors d’aquest distintiu. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rafael Mercader, va destacar amb aquestes iniciatives que el consistori pretén millorar l’activitat empresarial local i treballar conjuntament “per a generar economia i ocupació”.

La II edició de la Setmana de la Innovació va arrancar, el passat dilluns, amb un desdejuni empresarial a l’hotel Tryp València Azafata, on el director de Càtedra Divalterra i catedràtic de la UPV va presentar l’estudi ‘Situació i Futur del Parc Empresarial Aeroport’. La presentació va comptar amb la visita del president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. L’acte de clausura de la Setmana de la Innovació 2018 tindrà lloc demà, divendres dia 29, amb una jornada de portes obertes al segon Viver d’Empreses de Manises.

Comparteix

Icona de pantalla completa