Diari La Veu del País Valencià
Gata programa una variada oferta d’activitats en les festes de Sant Miquel

La localitat de Gata celebra, aquest cap de setmana, la festivitat de Sant Miquel amb una àmplia i variada oferta d’activitats de caràcter lúdic i festiu que arrancaran aquest dijous, dia 28 de setembre, i que es perllongaran fins el pròxim diumenge dia 1.

El tret d’eixida dels festejos el marcarà el tradicional sopar solidari de Sant Miquel que se celebrarà dijous a la plaça de l’Església. Divendres 29 de setembre, dia de Sant Miquel, tindrà lloc la processó del sant al terme de la qual es dispararà un castell de focs artificials. També divendres començarà la segona edició de la Sant Miquel Fest. Es tracta d’una festa de la cervesa organitzada per la comissió de festes 2018 que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre, a partir de les 19 hores, i l’1 d’octubre de matí. L’esdeveniment comptarà amb activitats musicals i d’animació.

Precisament, les actuacions musicals estaran presents en els festejos en honor a Sant Miquel. Així, divendres, 29, a partir de les 24 hores, està prevista l’actuació de l’orquestra La Pato, mente que dissabte serà el torn de l’orquestra Zona Cero. Les festes es tancaran diumenge de matí amb carretons per als xiquets a partir de les 12 h i el fi de la Festa de la cervesa amb l’actuació del grup Take Five. Els actes estan organitzats per la Comissió de Festes 2017 i 2018 amb la col·laboració de la regidoria de Festes.

Comparteix

Icona de pantalla completa