Diari La Veu del País Valencià
Jorge Rodríguez no descarta enfrontar-se a Mercedes Caballero per la secretaria general del PSPV de València

El portaveu del PSPV i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha afirmat aquest dimarts que no descarta presentar-se a les primàries per a liderar el PSPV de la demarcació de València, un procés que compta amb dos aspirants confirmats, la diputada autonòmica Mercedes Caballero i el militant d’Aldaia Rubén Fenollar.

Així s’ha expressat el també alcalde d’Ontinyent en ser preguntat pels mitjans sobre si descarta presentar-se al procés per a dirigir el PSPV de la demarcació de València. En aquest sentit, Rodríguez ha assenyalat: “No, no ho descarte”.

Així mateix, davant la pregunta de si és partidari de buscar el major consens possible i de cercar aliances amb altres sectors –els dos aspirants confirmats s’emmarquen dins del sector ‘sanchista’– ha indicat que segueix pensant que “el millor per al partit seria evitar una nova confrontació” encara que ha admès que no es pot obviar que es tracta “d’un procés que no és de dirigents del partit ni de delegats, sinó dels militants, que seran els que amb el seu vot decidisquen”.

En tot cas, ha afegit Rodríguez, “queda un llarg camí. El congrés encara no s’ha convocat” i ja “hi haurà temps per a parlar del tema”, ha dit abans d’assistir al ple de la corporació provincial.

Comparteix

Icona de pantalla completa