Diari La Veu del País Valencià
El Puig acollirà un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ el 9 d’Octubre

El Puig ha programat un completa agenda d’activitats per a aquesta tardor entre les quals destaca la celebració d’un concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ coincidint amb la Diada del País Valencià.

L’actuació d’accés lliure del cantaor xativí tindrà lloc a les 23 hores del pròxim 9 d’Octubre a l’esplanada del Monestir. Eixa mateixa jornada, l’Ajuntament d’El Puig ha programat una passejada fins a l’Ermita de Sant Jordi des de la plaça de l’Ajuntament, acompanyada pel Grup de Danses l’Olivar i la Unió Musical Santa Maria del Puig. La comitiva arribarà a l’Ermita, on se celebrarà un espectacle de música i cant valencià. A més a més, eixa mateixa jornada està prevista la visita guiada ‘El pas de Jaume I’, que, amb una duració d’una hora i mitja, tindrà com a punt de trobada les escalinates de l’Església del Reial Monestir.

Altres de activitats programades aquesta tardor són la ruta ‘Refugis i Trinxeres’, el pròxim 1 d’octubre; la visita guiada a la Cartoixa d’AraCristi; la ruta ‘Cavallers i Princeses’; així com espectacles de màgia, exposicions fotogràfiques i pictòriques, i els festivals Toc i Gutenberg. Consulta tota la programació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa