Diari La Veu del País Valencià
Mercadona obrirà a Porto els seus primers supermercats de Portugal

Mercadona obrirà el 2019 quatre supermercats a Portugal, que estaran ubicats a les ciutats de Gondomar, Matosinhos i Vila Nova de Gaia, on s’inauguraran dos centres. Les quatre localitats es troben a les immediacions de Porto, la segona ciutat més gran del país. En paral·lel, la cadena de supermercats valenciana construirà un centre logístic a Póvoa de Varzim, 30 quilòmetres al nord de la ciutat lusa, amb naus de 12.000 i 5.000 metres quadrats que incorporaran magatzems de secs, frescos, refrigerats i congelats.

El centre logístic estarà en marxa en el primer semestre del 2019 i estarà coordinat amb el bloc logístic de Mercadona per al nord d’Espanya, ubicat a Villadangos del Páramo (Lleó). L’aterratge de la companyia presidida per Juan Roig al país veí s’està planejant en un centre de coinnovació que ja està en funcionament, on la cadena estudia les preferències dels consumidors portuguesos.

L’entrada en el mercat portugués és la primera immersió de Mercadona fora d’Espanya, on la cadena de distribució ha aconseguit captar les compres d’alimentació de set de cada deu llars, segons dades de la consultora Nielsen. La inversió prevista per l’empresa en aquesta primera experiència internacional ascendeix a 25 milions d’euros i la previsió és crear 200 nous llocs de treball.

Comparteix

Icona de pantalla completa