Diari La Veu del País Valencià
El cap de premsa del conseller Climent busca feina a Àpunt

Ignacio Lara Jornet, conegut en la professió periodística com a Natxo Lara, és un dels milers de candidats a un lloc de treball als nous mitjans de comunicació públics. L’informador alcoià és l’actual cap de premsa de Rafa Climent, conseller d’Economia, un dels departaments més convulsos del Consell.

La publicació dels admesos en les borses de treball, una llista feta a partir d’un barem de mèrits elaborat pels aspirants, deixa Lara en l’onzena posició per a ser redactor d’Àpunt. Amb 40,86 punts es troba, a 4,69 dels 45,55 al·legats pel líder provisional, Álvaro Alvarez.

Davant d’ell es troben altres professionals molt coneguts de l’extinta RTVV, com ara Xelo Miralles, Jordi Carrascosa, Matilde Alcaraz, Mónica Antequera i Fèlix Tena. També extreballadors de Canal 9 són Lola Bañón, cap de comunicació de Podem fins fa dos setmanes, i Benjamín Marín, un dels competidors d’Empar Marco per la direcció d’Àpunt.

Natxo Lara va ser coordinador d’informatius, i editor d’informatius de Canal 9 a Alacant en l’època que Lola Johnson, posteriorment consellera de Turisme i portaveu dels governs de Francisco Camps i Alberto Fabra, era directora de la televisió autonòmica.

Comparteix

Icona de pantalla completa