Diari La Veu del País Valencià
Pedro Sánchez participarà divendres en un acte dels socialistes europeus a València

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, assistirà divendres que ve al matí a València a l’inici del curs polític dels socialistes europeus, unes jornades que tractaran sobre les polítiques de cohesió de la Unió Europea, segons han confirmat fonts del PSPV. La cita començarà al matí, amb la reunió extraordinària del grup socialista en el Comité Europeu de les Regions i, a la vesprada, se celebraran reunions i conferències dels socialistes del Parlament Europeu.

El president del Comité de les Regions, Karlz-Heinz Lambert, participarà en la trobada, on també assistiran la presidenta del grup socialista a l’eurocambra, Catiuscia Marini, i la comissària europea de Política Regional, Corina Cretu, entre d’altres.

Al llarg del dia, els socialistes europeus faran balanç de les inversions europees en l’esfera local i regional i es dissenyaran propostes polítiques per al futur de la inversions en aquest àmbit.

Es tracta de les primeres jornades que se celebren a València en el que el PSPV considera un “reconeixement clar i explícit al que suposa un govern progressista i transparent, que es preocupa per obtindre la millor gestió dels recursos públics en benefici dels ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa